Wederdienst-kaartje*

*Help je mee?

We hebben een nieuw soort entreeticket: het wederdienstkaartje.

‘We weten dat sommige mensen nog minder te besteden hebben dan voorheen’, zegt museumdirecteur Deirdre Carasso. ‘Daarom kun je voortaan gratis naar binnen in ruil voor een wederdienst.’ 

Samen 

Het wederdienstkaartje past bij het Stedelijk Museum Schiedam. ‘We willen dat het museum er voor iedereen kan zijn’, verduidelijkt Carasso. ‘We maken dit museum samen. De wederdienst waarbij je als bezoeker meehelpt, past daar goed in.’

Bijdragen

Bezoekers mogen zelf bedenken wat ze als wederdienst aanbieden. Misschien planten water geven op het plein of meedenken over de nieuwe eenrichtingsroutes in het gebouw. Zijn de nieuwe coronamaatregelen duidelijk? En wat valt te verbeteren aan de website en/of de sociale media? Ook dat horen we graag als wederdienst.

Betaal-wat-je-het-waard-vindbuffet

Het wederdienstkaartje ligt in het verlengde van het buffet van het museum. Daar konden bezoekers pakken waar ze zin in hadden. Na afloop betaalde je wat het het waard vond. Het buffet is helaas tijdelijk vanwege corona gesloten. Iets drinken of eten doe je nu bij de cafeetjes in de buurt van het museum.

Dit wil je weten

Wil je hier gebruik van maken? Mail dan met Clément via info@stedelijkmuseumschiedam.nl. Schrijf in de mail je naam, adres en het moment dat je zou willen komen. In het weekend geniet Clément van zijn vrije tijd, dus mail op de werkdagen van maandag t/m vrijdag. Meer weten over onze entreetickets? Klik dan hier.