Stedelijk Museum Schiedam X The TittyMag*

*Zaterdag 1 april 2023.

Bestel nu je kaartje voor the TittyMag festival

  • Een regulier kaartje voor het evenement kost €14,50, deze koop je via deze link
  • Met CJP pas, Studentenkaart of als Schiedammer kost het kaartje €5,00, deze koop je via deze link
  • Met Museumkaart, ICOM of RotterdamPas is het kaartje gratis, deze koop je via deze link

Wat hebben spiritualiteit, feminisme en kunst eigenlijk met elkaar te maken? Meer dan je misschien op het eerste gezicht denkt! Op zaterdag 1 april hosten Cathelijne Blok en Imaan van der Zwan, co-curatoren van de tentoonstelling Spirituele Urgentie en oprichters van intersectioneel feministisch kunstplatform The TittyMag een spiritueel festival in Stedelijk Museum Schiedam met een programma vol muziek, performances, panelgesprekken en workshops. Dit spetterende event met optredens van o.a. Naaz en Tim Wes wil je niet missen!

In de tentoonstelling Spirituele Urgentie hebben de founders van The TittyMag een eigen zaal ingericht waarin zij aan de hand van kunst laten zien hoe spiritualiteit kan leiden tot een gevoel van healing, zelfacceptatie en bevrijding, waardoor je daarna volledig jezelf kunt zijn. Hoe dat er in kunst uitziet, ontdek je in de tentoonstelling en een fenomenaal festivalprogramma.

Geniet van een huiskamerconcert van singer-songwriter Naaz, die bekend werd van haar vertolking van het protestlied Azadi in de talkshow Khalid en Sophie. Luister naar panelgesprekken over kunst en spiritualiteit, laat je rondleiden door de tentoonstelling tijdens een flitstour of doe mee aan workshops van kunstenaar Sophie Steengracht en Studio Poca (Julie de Ruijter) met Beer van Geer. Verliefd, kriebels of liefdesverdriet? Laat green witch Thirza van Krullen en Kruiden een love potion voor je bereiden. We sluiten het festival af met een unieke performance van Tim Wes, een funky DJ set en tasty drinks & bites.

Programma:
Tussen 14.00 uur – 16.30 uur vindt er een performance plaats van Marlou Fernanda, is er een intiem huiskamerconcert van Naaz, vind er een workshop plaats met Sophie Steengracht, kan er worden deelgenomen aan flitstours over de tentoonstelling, vinden er panelgesprekken plaats en worden er gepersonaliseerde love potions gemaakt door green witch Thirza van Krullen en Kruiden. We sluiten het festival af met een performance van Tim Wes, een funky DJ set en tasty drinks & bites.

Tijden optredens & performances
14.00 uur – Opening The TittyMag Festival
14.30 uur – Performance Marlou Fernanda
15.00 uur – Optreden Naaz
16.30 uur – Performance Tim Wes
17.00 uur – Drinks & bites en een funky DJ set
18.00 uur – Einde festival

Tijden workshops, flitstours, love potions en panelgesprekken
Doorlopend tussen 14.30 – 16.30

Kaartjes

  • Een regulier kaartje voor het evenement kost €14,50, deze koop je via deze link
  • Met CJP pas, Studentenkaart of als Schiedammer kost het kaartje €5,00, deze koop je via deze link
  • Met Museumkaart, ICOM of RotterdamPas is het kaartje gratis, deze koop je via deze link

Let op! Koop je een kaartje met korting? Vergeet je kortingskaart niet mee te nemen naar het evenement.

Dit wil je niet missen
Laat op zaterdag 1 april tussen 10.00 – 14.00 uur een totem maken van jouw hartritme door Studio Poca (Julie de Ruijter) met Beer van Geer! Meer weten of direct een plek reserveren? Klik hier!