Eerste en Tweede Paasdag open*

*Met familierondleiding en eieren zoeken

Zo 21 en ma 22 april 2019, eieren zoeken en rondleiding om 15.00 en 16.00 uur

Eerste en Tweede Paasdag zijn we open. Kinderen kunnen eieren zoeken en er is een speciale familierondleiding. De paaseieren liggen in het verlengde van de kunsteieren die nu zijn te zien bij de tentoonstelling Manzoni in Holland.

Paaseieren zoeken

De entree van het museum, die vroeger dienst deed als kapel, is gevuld met grote rode kasten vol voorwerpen uit de museumcollectie. Tijdens de paasdagen kunnen kinderen daar speciale paaseieren vinden. Spoor ze alle vijf op met onze speciale plattegrond en haal je verrassing op bij de kassa. Deelname is gratis.

Familierondleiding door Manzoni

Ga mee met de familierondleiding om meer te horen en zien over Piero Manzoni. De kunstenaar maakte kunst met zijn adem, bestempelde eieren met zijn vingerafdruk, blikte eigen poep in en nodigde mensen uit op een sokkel te staan. Er zijn twee (dezelfde) familierondleidingen De eerste ronde begint om 15.00 uur, de tweede start om 16.00 uur. Deelname is gratis, excl. museumentree.

Piero Manzoni, Uovo con Impronta, 1960. Privécollectie