Plan je bezoek*

*Hoera je kunt weer kunst kijken!

Je kunt nu de pop-up tentoonstelling De Etalage bezoeken in het centrum van Schiedam.

De Etalage

Van 27 januari t/m 26 februari 2022 kun je De Etalage bezoeken. Een reservering is niet nodig, loop spontaan binnen! We vragen iedereen vanaf 13 jaar die de tentoonstelling bezoekt een coronatoegangsbewijs en ID-bewijs tonen. Dat kan digitaal via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we je een mondkapje te dragen en rekening te houden met de 1,5 meter afstandsregel.

Deze pop-up tentoonstelling is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en gratis te bezoeken. Het adres is Broersveld 31, 3111 LD Schiedam. Lees hier meer over De Etalage.

Ons museumgebouw

Je kunt nog even niet terecht in ons museumgebouw. De gemeente Schiedam is bezig met een grote renovatie van het monumentale pand.

Voor in de agenda: op zaterdag 14 mei 2022 vindt de feestelijke heropening plaats en kun je weer bij ons aan de Hoogstraat 112 langskomen voor een mix aan tentoonstellingen. Binnenkort lees je daar meer over. Heb je nu vragen, bel ons vooral via +31 (0)10 246 3666.

Het mannetje met de zon van Karel Appel uit onze collectie heeft zijn wagen volgeladen met zon en loopt optimistisch de toekomst tegemoet. We lopen graag mee!