Plan je bezoek*

*Hoera, je kunt weer kunst kijken!

Leuk dat je weer bij ons langs komt! Hieronder zetten we alles wat je weten wilt op een rijtje. Met ingang van zaterdag 26 juni 2021 zijn de regels om een ticket te bestellen aangepast.

Wat heb je nodig? 
Je kunt ons op een bijzondere locatie in Schiedam bezoeken:  de Sint Janskerk. Daarvoor heb je een gratis entreebewijs nodig. Tijdens je bezoek ín de Stadscocon heb je vanwege de beperkte ruimte, een mondkapje nodig. In de kerk – dus als je de buitenkant van de Stadscocon wil bekijken – heb je geen entreeticket en geen mondkapje nodig.

Neem je entreebewijs mee, dit mag digitaal of op papier.

Spelregels
Samen met de Museumvereniging hebben we een aantal spelregels opgesteld, je kunt ze hier teruglezen. Fijn als je hiermee akkoord gaat en ze opvolgt; dat zorgt voor een veilig bezoek.

Toegangsprijzen
De tentoonstelling is gratis te bezoeken. Misschien vind je het leuk om een donatie te doen aan het museum? Dit kun je doen bij het reserveren van een entreebewijs.

Openingstijden
Stadscocon – 5 juni t/m 26 september 2021
Sint Janskerk, Lange Kerkstraat 37, 3111 NN Schiedam
dinsdag t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur
zondag van 12.00 – 17.00 uur

Route
Benieuwd hoe je bij ons komt? Kijk hier voor de uitgebreide beschrijving.

Toegankelijkheid
De Stadscocon is beperkt toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel. De buitenzijde van de Stadscocon en de kerk zelf kun je bezoeken via de ingang aan de Nieuwstraat. Hier zijn ook aangepaste toiletten aanwezig.

Een bezoek aan het interieur van de Stadscocon, dus in het kunstwerk zelf, met rollator of rolstoel is alleen mogelijk op afspraak. Voor mensen die slecht ter been zijn is hier kans op struikelgevaar. Ook is het in de Stadscocon moeilijker te oriënteren en balans te houden. Neem voor vragen hierover contact op via +31 (10) 246 3666.

Een bezoek met een scootmobiel in de kerk of in de stadscocon zelf is niet mogelijk

Hulphonden zijn welkom op onze locaties

Voor meer informatie over bereikbaarheid kun je ons bellen op: +31 (10) 246 3666