Over het museum

Vrienden

Vrienden van het Stedelijk Museum Schiedam zijn van onschatbare waarde. Ze steunen de kunst en zorgen samen met het museum voor een levendig cultureel klimaat.

Sinds 1954 helpen Vrienden het museum. Mede dankzij de Vrienden kan het museum belangrijke kunstwerken aankopen en maken we interessante tentoonstellingen en educatieve programma’s.

Rondleidingen en ontmoetingen

Ook u kunt Vriend worden. Daarmee steunt u niet alleen het museum. U maakt dan deel uit van een hechte groep gelijkgestemde kunstliefhebbers. U ontmoet elkaar bij speciale vriendenbijeenkomsten als rondleidingen, ontmoetingen met kunstenaars of een exclusief kijkje achter de schermen bij een bezoek aan het depot. Met lezingen, previews en excursies dompelen Vrienden zich onder in de kunst- en cultuur van het museum. Ook geeft het Vriendenlidmaatschap gratis toegang tot het museum en een korting op museumpublicaties.

Kosten

Het Vriendenlidmaatschap kost € 50 per persoon en € 75 voor twee personen. Meer informatie? Mail naar zakelijk leider Nicole Theeuwes: nicole@stedelijkmuseumschiedam.nl

Direct aanmelden?

Dat kan hier.

Rekeningnummer

Het museum heeft een algemeen rekeningnummer, namelijk NL14 RABO 0111 5037 28