Online tickets bestellen*

*Wel zo makkelijk!

Een bezoek aan het museum is alleen mogelijk met een gereserveerd ticket voor een bepaald tijdslot. Een kaartje aan de deur kopen kan niet meer. Heb je een kortingskaart? Ook dan reserveer je een entreebewijs via onze online kaartverkoop. Bestel hier je entreebewijs.

Kies de datum en tijd van je bezoek, het type kaartje, het aantal kaarten en reken online af. Dan komt het ticket(s) via de e-mail naar je toe. Neem dit e-ticket mee naar het museum, dit mag digitaal of op papier. Denk ook aan je kortingskaart.

Met het kopen van een kaartje ga je akkoord met onderstaande spelregels, die zijn opgesteld samen met Museumvereniging. Lees ze goed door, dit voorkomt dat je van een koude kermis thuiskomt.

  • Een ticket geeft één persoon toegang tot het Stedelijk Museum Schiedam. Wil je graag iemand meenemen? Zorg dat hij of zij ook online een kaartje heeft gekocht. Je mag met zijn tweeën komen als je niet bij elkaar woont en met meer als je wel bij elkaar woont.
  • Heb je een ticket met korting gekocht, bijvoorbeeld omdat je ook een Museumkaart, RotterdamPAS, ICOM-pas, Rembrandtpas of BankGiro Loterij VIP-KAART hebt? Neem altijd je kortingskaart mee. Zonder kaart of pasje betaal je de volle prijs.
  • Kom op tijd. Je bezoek heeft een begintijd en de duur van het bezoek is anderhalf uur. Je kunt bij de balie een routekaart meenemen. Dat maakt het bezoek makkelijker.
  • Ben je verkouden of moet je vaak hoesten, kom dan een ander keertje. Heeft iemand bij jouw thuis koorts? Ook dan zien we je graag op een ander moment. Wij ontvangen graag een mailtje voor de afmelding via info@stedelijkmuseumschiedam.nl. Dan kijken we samen naar een nieuw bezoekmoment.
  • In het museum hanteren we de RIVM-richtlijnen. Fijn als je de aanwijzingen opvolgt van onze medewerkers en vrijwilligers. Geef elkaar de ruimte en houd 1,5 meter afstand, buiten en binnen.
  • Ons buffet blijft voorlopig gesloten. Trek in een boterham? Wij verwijzen je graag door naar leuke cafés in de buurt van het museum.
  • De museumwinkel is open. Wil je hier iets kopen? Betalen is alleen mogelijk met een pinpas of mobiele telefoon.