Voor Schiedammers*

*We maken programma's samen met de stad.

Ben je een nieuwsgierige Schiedammer? En wil je met jouw creativiteit of verhaal bijdragen aan een sterkere stad? Mijn Schiedam is er voor Schiedammers die het fijn vinden om echt contact met elkaar te hebben en iets te doen wat waardevol is voor henzelf en een ander.

Van voor door
Het museum is van Schiedammers, voor Schiedammers en ook door Schiedammers. Wat belangrijk is voor de stad of waar behoefte aan is, kunnen we alleen leren door samen te werken. Met Mijn Schiedam maken we samen met de stad programma’s. Soms is dit een tentoonstelling, maar veel vaker doen we iets. Wat die activiteit is bedenken we samen.

Heb je een idee? Klik hier om een bericht te sturen naar Dorien*

Dorien werkt samen met de stad. Heb je een idee? Je kan haar mailen via dorien@stedelijkmuseumschiedam.nl of bel het museum: 010-2463666.
Gewoon doen!

Inspiratie nodig? Bekijk onderaan deze pagina wat we eerder organiseerden met de stad.

Ontdekken
Klinkt het nog vaag? Dat is niet zo vreemd. Ook na drie jaar Mijn Schiedam blijft het voor ons een avontuur. Van tevoren weten we nooit wat de uitkomst van een samenwerking gaat zijn. We blijven ontdekken en van elkaar leren. De ontmoeting en het samen maken is net zo belangrijk. Benieuwd? Onderaan deze pagina staan voorbeelden van samenwerkingen om rustig in rond te neuzen.

Idee?
Samen maken we iets wat we zonder elkaar niet hadden gekund. Mijn Schiedam geeft ruimte aan ideeën uit de stad, maar verhuurt geen museumzalen. Gelijkwaardigheid en co-creatie zijn het uitgangspunt. Heb je een idee voor iets wat waardevol kan zijn voor de stad? Laat het ons weten!


Eenmalige steun