Te doen

Rondleiding met of zonder workshop*

*Op aanvraag.

Leer alles over een specifieke tentoonstelling of bekijk de kunstwerken in het Stedelijk Museum Schiedam vanuit nieuwe, verassende invalshoeken. De museumdocent neemt jullie graag mee door het museum.

Heb je zin om daarna zelf creatief aan de slag te gaan? Dat kan ook. Na de rondleiding kan je in het Atelier onder begeleiding werken met pastel, inkt, potlood of verf. Bijzondere wensen of een specifieke vraag? Laat het ons weten.

Dit wil je weten

• Wanneer: di t/m zo van 11.00 – 17.00 uur (op zaterdag en zondag is er beperkte ruimte voor een workshop in het Atelier)
  • Aantal deelnemers rondleiding: maximaal 10 personen
  • Duur: rondleiding van ongeveer 1 uur, kosten zijn 80 euro exclusief museumentree