Workshops kunst maken voor kids*

*Over de Stadscocon.

Zaterdagen 26 juni t/m 17 juli, 11.00 - 12.00 uur, VOLGEBOEKT

We mogen weer kunst maken, samen met kinderen. Op 26 juni 2021 start een serie van vier workshops voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de Sint Janskerk en bij kinderopvang DOK in Schiedam. In de kerk ligt een reuze cocon, een opblaasbaar kunstwerk van Florentijn Hofman. Misschien heb je er iets over gezien in het NOS Jeugdjournaal.

Heb je wel eens een cocon in de natuur gezien? Zo’n klein groen spinsel waarin een rups tot vlinder transformeert. In deze supergrote Stadscocon kun je cocoonen, je samen ontspannen en je zintuigen de vrije loop laten. De kunstenaar is benieuwd naar jouw unieke ervaring.

De eerste workshop bezoek je de Stadscocon en ga je na hoe jij je voelt, je praat over groen, ontwikkel je eigen unieke groen en maakt daarmee een groen kunstwerk. In de laatste les transformeer jezelf in een…

Dit wil je weten
Kunstklassen voor kids: zaterdag 26/6, 3/7,10/7 en 17/7, van 11.00-12.00 uur. Kosten: € 37 euro inclusief materiaal. De eerste workshop is in de Stadscocon, Sint Janskerk in Schiedam. De andere drie workshops zijn bij kinderopvang DOK. De kunstklassen zijn volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk.

Kinderen in de Stadscocon. Fotografie: Aad Hoogendoorn