Wenskaarten maken met diamond painting*

*In het Atelier.

Tijdens de kerstvakantie 28 december 2022 en 3 januari 2023

In de kerstvakantie opent het Atelier zijn deuren voor liefhebbers van diamond painting. Kom je ook een wenskaart versieren met diamantjes? Als je al bekend bent met diamond painting kun je op een blanco kaart werken, maar er zijn ook kaarten met figuren en patronen als hulpmiddel.

Het Atelier is op 28 december en 3 januari de gehele dag open en er is begeleiding van een museumdocent. De kaart mag je mee naar huis nemen. Je kunt er ook voor kiezen om de kaart achter te laten. Deze kaarten sturen wij naar mensen die wel een warme groet kunnen gebruiken in de koude wintermaanden.

Het Atelier is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, iedereen mag binnen komen wandelen. Voor kinderen onder de 6 jaar geldt dat zij onder begeleiding van een volwassene mee kunnen doen.

Dit wil je weten

• Woensdag 28 december en dinsdag 3 januari
  • Van 11.00 tot 17.00 uur
  • Voor iedereen. (Kinderen onder de 6 jaar met begeleiding)