Slow Art Zondag bij De Plastic Tas

Zo 1 september, 14.00 - 14.30 uur en 14.30 - 15.00 uur, gratis

Slow Art Zondag

Je kunt natuurlijk een paar seconden naar een kunstwerk kijken maar wat gebeurt er als je de tijd neemt? Als je langer bij een schilderij stilstaat? Iedere eerste zondag van de maand is het Slow Art Zondag in het Stedelijk Museum Schiedam. Kom samen kunst kijken en haal meer uit je bezoek. Zondag 1 september is het weer zo ver, deze keer staan we stil bij de tentoonstelling De Plastic Tas.

Ontrafel het geheim

Ga samen met een museumdocent, gewapend met potlood en papier, op pad. Schrijf op wat je eerste indrukken zijn. Zie je hetzelfde als anderen? Ontrafel langzaam de geheimen van het kunstwerk. We bekijken telkens andere kunstwerken.

Dit wil je weten

• Iedere eerste zondag van de maand
  • Van 14.00 – 14.25 uur en 14.30 – 14.55 uur
  • Deelname is gratis exclusief entree
  • Aanmelden hoeft niet
Stadsomroep Schiedam maakte eerder een reportage over Slow Art Zondag, 2018. Bekijk hem hier.