Sculpturen bouwen*

*Met Naamlooozz en Heimprofi.

Zaterdag 27 en zondag 28 november van 11.00 – 16.00 uur

Zijn bouwmaterialen kunst? Dat niet maar je kunt er wel kunst van maken.

Op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 kan iedereen op het terrein van De Glasfabriek Schiedam meebouwen aan een sculpturenlandschap samen met de kunstenaars Naamlooozz (Kenneth Letsoin) en Heimprofi (Krista Burger). Ze werken in het atelier van Glashard. Post-graffiti, een pop-up tentoonstelling van het Stedelijk Museum Schiedam. De workshops zijn van 11.00 – 16.00 uur. Je kunt meedoen zolang je wilt. Kinderen tot 12 jaar moeten onder begeleiding van hun ouders komen. De workshops zijn gratis, exclusief je ticket voor het museum. Aanmelden is fijn, maar aanwaaien mag ook.

Dit wil je weten

  • Zaterdag 27 en zondag 28 november van 11.00 – 16.00 uur
  • De workshops zijn voor alle leeftijden. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van hun ouders
  • De workshops zijn gratis, exclusief je ticket voor het museum.
  • De workshops vinden plaats in de tentoonstelling Glashard. Post-Graffiti in De Glasfabriek Schiedam. Adres: Buitenhavenweg 146, 3111 AS Schiedam
  • Iedereen vanaf 13 jaar moet bij de ingang van de tentoonstelling een coronatoegangsbewijs en ID-bewijs tonen.
  • Als je mee wilt doen mail ons via tickets@stedelijkmuseumschiedam.nl onder vermelding van Sculpturen bouwen

Atelierloods

Op uitnodiging van Opperclaes werken in de atelierloods gedurende de tentoonstelling Glashard. Post-graffiti in De Glasfabriek Schiedam drie kunstenaarscollectieven: ontwerpers Jurgen & Thomas, het collectief High on Type en Naamlooozz (Kenneth Letsoin) en Heimprofi (Krista Burger). Ze geven workshops voor speciale groepen of nodigen bezoekers uit om spontaan mee te doen. Zo ontstaan nieuwe kunstwerken, waaraan verschillende handen meewerken.

Naamlooozz en Heimprofi in de atelierloods. Fotografie: Aad Hoogendoorn