Rondleiding

In het museum zijn altijd meerdere tentoonstellingen te zien, waar onze rondleiders van alles over kunnen vertellen.

• Een rondleiding duurt ongeveer 1 uur
  • Er is plek voor maximaal 10 personen
  • De kosten zijn € 80 per groep (exclusief entree museum)
  • Toeslag vreemde taal: € 10 per gids per uur
  • Een groepsrondleiding is alleen mogelijk om 11.00 uur of om 15.30 uur
  • Personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren, dienen 1,5 meter afstand van elkaar te houden (en van de rondleider en de andere bezoekers)
  • Houdt er rekening mee dat de klimaatinstallatie in de tentoonstellingszalen iets meer geluid maakt dan je gewend bent
  • Wil je meer informatie of reserveren, dan kan Clément Jongeneel daar alles over vertellen via info@stedelijkmuseumschiedam.nl of bel 010 – 246 36 66

We ontvangen de aanvraag graag ten minste één week voordat de rondleiding begint.

Rondleiding met workshop

Heb je zin om daarna zelf creatief aan de slag te gaan? Dat kan ook. Na de rondleiding kan je in ‘t Atelier onder begeleiding werken met pastel, inkt, potlood, houtskool of verf. Bijzondere wensen of een specifieke vraag? Laat het ons weten.

• Dit programma duurt ongeveer 2 uur
  • Het minimum aantal deelnemers is 6 en maximaal 10
  • De kosten zijn € 25,50 per persoon (exclusief entree museum)

We ontvangen de aanvraag graag ten minste één week voordat de workshop met rondleiding begint.