Rondleiding

In het museum zijn altijd meerdere tentoonstellingen te zien, waar onze ervaren rondleiders van alles over kunnen vertellen.

• Een rondleiding duurt ongeveer 1 uur
  • Er is plek voor maximaal 15 personen
  • De kosten zijn € 80,- per groep (exclusief entree museum)
  • Wilt u meer informatie of reserveren, dan kan Clément Jongeneel u daar alles over vertellen via info@stedelijkmuseumschiedam.nl of bel 010 – 246 36 66

We ontvangen de aanvraag graag ten minste één week voordat de rondleiding begint.

Rondleiding met workshop

Heb je zin om daarna zelf creatief aan de slag te gaan? Dat kan ook. Na de rondleiding kan je in ‘t Atelier onder begeleiding werken met pastel, inkt, potlood, houtskool of verf. Bijzondere wensen of een specifieke vraag? Laat het ons weten.

• Dit programma duurt ongeveer 2 uur
  • Het minimum aantal deelnemers is 6 en maximaal 15
  • De kosten zijn € 25,50 per persoon (exclusief entree museum)
  • Wilt u meer informatie of reserveren, dan kan Clément Jongeneel daar alles over vertellen via info@stedelijkmuseumschiedam.nl of bel 010 – 246 36 66