Proefles KunstKlas voor (groot)ouders /verzorgers en peuters*

*Samen met (oppas- of klein-) kind naar het museum.

Vrijdag 5 juli 10.00 - 11.00 uur.

Kijken en doen, daar draait het om bij de KunstKlassen, een serie workshops in ons museum. Geïnspireerd door het museum ga je samen met je peuter aan de slag in ’t Atelier.

Na de zomer starten we op vrijdag ochtend tussen 10.00 – 11.00 uur met een nieuwe serie KunstKlassen voor groot(ouders)/verzorgers en peuters (2,5-4 jaar). Lees hier meer. Op vrijdag 5 juli is er een eenmalige workshop van 10.00 – 11.00 uur.

In onze KunstKlassen voor de allerkleinsten krijgen de kinderen alle ruimte om de eerste stappen in de wereld van kunst te maken. Niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens goed voor (o.a.) de taalontwikkeling, het associatief vermogen en de creativiteit. En dat is natuurlijk mooi meegenomen! Grote kans dat je er zelf ook nog wat van opsteekt en het is natuurlijk ook een uitgelezen kans om andere leuke mensen (kinderen) te ontmoeten. Samen naar kunst kijken en samen maken verbindt!

• Les op vrijdag ochtend 5 juli 10.00 – 11.00 uur
  • De doelgroep bestaat uit 2,5 – 4 jarigen
  • De kosten voor deze proefles bedragen 5 euro

Graag aanmelden via info@stedelijkmuseumschiedam.nl onder vermelding van proefles peuteratelier, of bellen naar 010-246 36 66.