Masterclass van Vera Selhorst*

*Hoe dien je de kunst aantrekkelijk op?

Vr 10 januari 2020, 14.00 - 16.00 uur

Bij het maken van een tentoonstelling laten de makers zich natuurlijk leiden door de kunst en het verhaal dat de werken vertellen. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers er met plezier naar kijken?

Masterclass

Voor de tentoonstelling Modest Fashion met kunst en mode ging het Stedelijk Museum Schiedam daarvoor te rade bij Vera Selhorst. Ze is scenograaf en ontwerpt veelal voor theater. Denk dan aan decors, kostuums en licht. Op vrijdag 10 januari 2020 geeft ze een masterclass in het Stedelijk Museum Schiedam.

Over Vera Selhorst

Vera Selhorst (1992) studeerde Theatre Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na haar afstuderen werkte ze voor onder andere het Kameroperahuis, het Van Gogh Museum en Capella Amsterdam. Haar ontwerpen staan in dienst van het verhaal, zegt ze.

Dit wil je weten

Volg je een studie in de kunst en/of ontwerpen of ben je professioneel bezig  in een van deze richtingen? Dan mag je deze bijzondere masterclass niet missen.

• Kosten: € 5 per persoon, exclusief entree museum
  • Deelname: alleen via gereserveerde tickets. Reserveer nu je tickets via deze link
  • Goed om te weten: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar