Masterclass van Said Mahrouf*

*Laat je inspireren door de tentoonstellingsmaker van Modest Fashion.

Vr 31 jan 2020, 14.00 - 16.00 uur

Bij het maken van een tentoonstelling komt best veel kijken. Daar kun je je waarschijnlijk wel iets bij voorstellen. Maar hoe gaat het eigenlijk? Hoe ontwikkel je een concept en geef je je ideeën daadwerkelijk vorm?

Zelf aan de slag

Hoe ontwikkel je een concept en geef je je ideeën daadwerkelijk vorm? Daarover vertelt mode-ontwerper Said Mahrouf op vrijdag 31 januari 2020 tijdens een masterclass in het Stedelijk Museum Schiedam. Mahrouf selecteerde de mode-items in de tentoonstelling Modest Fashion. Nadat hij je heeft meegenomen naar zijn wereld kun je in ons Modest Fashion Lab zelf aan de slag met een praktijkopdracht.

Minimalistisch

Mahrouf, geboren in Marokko, groeide op in Nederland. Daarna studeerde hij in Amsterdam en New York. Sinds 2011 werkt hij vanuit Casablanca. Zijn werk oogt minimalistisch en sensueel. Voor de tentoonstelling koos hij uiteenlopend werk. Met glittertjes en zonder, hoog gesloten of juist weer niet, veelkleurig of in één kleur; modest fashion is verrassend veelzijdig.

Dit wil je weten

Masterclass Said Mahrouf, vr 31 januari 2020, 14.00-16.00 uur, € 10,00 per persoon, exclusief museumentree. Je doet mee met een geldig ticket. Reserveer nu je tickets via deze link. Volg je een studie in de kunst en/of ontwerpen of ben je professioneel bezig met in een van deze richtingen? Dan zijn deze bijzondere masterclasses niet te missen. Goed om te weten: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.