KunstKlassen kinderen*

*De Kunstklassen zijn een idee van oud-directeur Pierre Janssen.

Op zaterdagen, 12.30 - 13.30 uur

Kijken en doen, daar draait het om bij de KunstKlassen, een serie workshops in ons museum. Geïnspireerd door het tentoonstellingsbezoek ga je vier tot acht lessen zelf aan de slag in ’t Atelier. Daar laat museumdocent Ana Glisic je kennis maken met verschillende materialen en creatieve technieken. Lees voor jongeren en volwassenen hier verder.

Proeflessen

Zouden de KunstKlassen iets voor jou kunnen zijn, maar weet je het niet zeker? Volg dan eenmalig een proefles. Een proefles kost € 5. Aanmelden graag via info@stedelijkmuseumschiedam.nl onder vermelding van proefles en de datum.

Dit wil je weten over de KunstKlassen voor kinderen

• Een serie KunstKlassen bestaat uit vier tot acht lessen
  • Alle lessen zijn op zaterdag, voor 4-12 jaar van 12.30 tot 13.30 uur
  • De kosten (zie onder) zijn inclusief entree en materialen als schetspapier, verf en tekenmaterialen. Met een Rotterdampas en/of familiepas kinderdagopvang KomKids krijg je 10% korting op een reeks
  • Instromen of eenmalig een proefles volgen (€ 5) in een lopende cursus is mogelijk
  • Als je mee wilt doen, vul dan het inschrijfformulier in of mail of bel ons via info@stedelijkmuseumschiedam.nl of 010 – 246 36 66

Cursusdata

Nieuw reeks in september/ oktober 2020: 5-9, 12-9, 19-9, 26-9, 3-10 (5 lessen – € 40)* deze reeks staat o.a. in het teken van Realisme nu en hedendaagse kunst.

*Wijzigingen voorbehouden / Bij onvoldoende aanmeldingen kan de cursus 1 week voor aanvang geannuleerd of samengevoegd worden.

Hoe vonden kinderen het?

• ‘Thijs heeft genoten van de lessen. Hij kon zijn creativiteit er goed in kwijt en vond het leuk om eens met andere materialen te werken.’
    Annemieke Boxma