Fake post-wedstrijd

Zo 26 mei, inzenden tot 20 mei 2019, gratis

Geen tijd om op en neer te vliegen naar Bali voor die perfecte Instagram foto? Geen probleem: Fake it ‘till you make it! Doe mee met de fake post-wedstrijd. Maak een perfecte foto van jezelf op een niet-perfecte locatie. Stuur je foto + de making-of foto naar info@stedelijkmuseumschiedam.nlVergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Opsturen kan tot 20 mei 2019.

Prijs

Ben jij de beste in het van niets iets maken, dan win je een échte Fujifilm instant polaroid-camera. De prijsuitreiking vindt plaats op 26 mei plaats, ‘s middags in het museum.

Hulp nodig?

Geen idee hoe je het aanpakt? Onder begeleiding van Team-Fake-It kun je op zaterdag 20 april gratis meedoen met de fake post-workshop. We starten om 14.00 uur in het museum, maar gaan snel naar buiten. Daar helpen we je om op een totaal niet Insta-worthy plek, met props, accessoires en goede belichting toch het perfecte plaatje te maken! De workshop duurt tot 16.00 uur. Wil je meedoen? Meld je uiterlijk 17 april aan via info@stedelijkmuseumschiedam.nl.