Het kunstwerk roept bij veel bezoekers emoties op, best apart voor een abstract werk. Wat gebeurt er als je de tijd neemt? Wat voor kracht schuilt er in het schilderij?

Helaas is een uur alleen met Mark Rothko helemaal volgeboekt. Er is natuurlijk kans dat er iemand niet kan op de geboekte datum waardoor er een plek vrij komt. In dat geval nemen we contact op met de mensen die op de wachtlijst staan. Wil je dat we contact met je opnemen als er een plek vrij komt? Stuur  dan een e-mail met je gegevens naar info@stedelijkmuseumschiedam.nl.

Rothko en ik - In je eentje bij een kunstwerk. Fotografie: Aad Hoogendoorn

Kleine letters

Houd er rekening mee dat wij speciaal voor jou een gids regelen en tijd met Rothko inboeken. Kom je niet dan brengen we de kosten in rekening. Het kan natuurlijk dat je ver van te voren hebt geboekt en er iets is tussen gekomen waardoor de date niet kan doorgaan. Dan kun je ons mailen via info@stedelijkmuseumschiedam.nl. Het liefst een week van te voren, zodat we iemand anders blij kunnen maken.

Wel kijken maar niet zo lang?

Geen zin in een uur kijken? Tijdens reguliere openingstijden kun je net zo lang kijken als je wilt, tenzij er een wachtrij is. Dan geldt een maximum van 5 minuten per persoon. Deze exclusieve ontmoeting is onderdeel van de tentoonstelling Rothko & ik.