Doe mee met onze kleurwedstrijd*

*En win een mooie prijs van de Hoogstraat.

t/m 15 september 2019

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op een leuke Hoogstraat prijs! Win jij de ijsstrippenkaart van ijssalon La Sorpresa of toch die heerlijke bon voor je eigen feestgebak of taart van Pita Delicatessen of kies jij straks een aantal gloednieuwe boeken uit in Het Schiedams Boekhuis? In totaal worden deze 3 prijzen in de categorie (4-7 jaar) en (8-12 jaar) verloot. Haal de kleurplaat op bij onze balie en lever hem vóór zondag 15 september 2019 bij ons in. Wat moet je doen?

Fotografie: Liesbeth Slats

• Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in.
  • Geef hem (tijdens reguliere openingstijden) af bij de balie van het museum o.v.v. je voornaam/ achternaam/ adres/ telefoonnummer/mailadres en leeftijd. Of stuur hem per post naar Stedelijk Museum Schiedam Postbus 208, 3100 AE Schiedam onder vermelding van kleurplaat Hoogstraat.
  • Insturen kan tot 15 september 2019. Uiterlijk zondag 22 september 2019 maken we de winnaars bekend en tonen we de prijswinnaars in de etalage van het museum aan de Hoogstraat.
  • Prijswinnaars worden per mail op de hoogte gebracht. De prijswinnaars kunnen hun prijs tussen 08-10-2019 en 08-12-2019 tijdens reguliere openingstijden opgehalen bij de balie van het museum.
  • Door je aan te melden bij de Hoogstraat kleurwedstrijd, aanvaard je impliciet alle deelnamevoorwaarden, die je vindt op onze website of op kunt vragen bij de balie van het museum.
  • Op zondag 22 september 2019 geeft Erik Mattijssen, kunstenaar en maker van deze kleurplaat en het grote werk op zaal, tussen 14.00 – 15.30 een gratis workshop voor kinderen en volwassenen. Wil je daar bij zijn? Geef je dan vast op! info@stedelijkmuseumschiedam.nl

Deelname voorwaarden

• Stedelijk Museum Schiedam behoudt het recht om de deelnamevoorwaarden te herzien, zonder deze vooraf aan de deelnemers bekend te maken.
  • Deelname is gratis en open voor kinderen van 4-12 jaar.
  • Deelname is geopend op 20 juli en sluit op 15 september 2019.
  • Per deelnemer kan een één ontwerp worden ingestuurd.
  • Bij aanmelding moet je alle benodigde gegevens volledig en naar waarheid te verstrekken. Inzendingen die onder vermelding van valse gegevens worden gedaan kunnen worden uitgesloten van deelname.
  • De inzender verklaart door in te zenden dat het volledige auteursrecht bij de inzender ligt.
  • De deelnemer vrijwaart Stedelijk Museum Schiedam voor aanspraken van derden in verband met eventuele inbreuken op auteursrecht bij deelname aan de wedstrijd.
  • De deelnemer heeft het auteursrecht van het door hem/haar gekleurde kleurplaat. Door deelname aan deze wedstrijd geeft de deelnemer toestemming aan Stedelijk Museum Schiedam om zijn/haar naam en leeftijd en de door hem/haar ingekleurde kleurplaat openbaar te maken op social media en de website van het museum. Daarvoor zal Stedelijk Museum Schiedam geen vergoeding hoeven geven. Die openbaarmaking valt onder het citaatrecht van artikel 15a Auteurswet. Stedelijk Museum Schiedam zal daarbij de persoonlijkheidsrechten van deelnemer respecteren.
  • De jury bestaat uit Erik Mattijssen (beeldend kunstenaar) en Merel van der Vaart (conservator stadgeschiedenis).
  • Op zondag 22 september 2019 worden de prijswinnaars uit beide categorieën (4-7 jaar) en (8-12 jaar) bekend gemaakt en getoond in de etalage van het museum aan de Hoogstraat.
  • Bij vragen of opmerkingen over de ontwerpwedstrijd kunnen deelnemers contact opnemen via info@stedelijkmuseumschiedam.nl