De Grote Eindejaarsquiz 2018*

*Het was me het jaartje wel.

Zondag 16 december, 15.00 uur

2018 was het jaar van de ​heetste zomer ooit, de gemeenteraadsverkiezingen, het overlijden van Wim Kok ​en Koos Alberts, het huwelijk van prins Harry en Meghan, de herdenking van de slag bij Vlaardingen, Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa, het WK voetbal en … Wat weet jij nog van het nieuws in 2018?

 

Op zondag 16 december om 15.00 uur kun je dat testen of voor het eerst horen en zien in de Grote Eindejaarsquiz 2018 in het Stedelijk Museum Schiedam. We doen de quiz voor alle leeftijden in teams. Dus neem je familie, vrienden, verenigingsleden of kroeggenoten mee. Je kunt je ook individueel aanmelden, dan maken we zelf een team voor je. Je mag al meedoen vanaf 10 jaar.

De quiz is samengesteld door de een team van ervaren en messcherpe Schiedamse quiz-makers: Rob van Klaarwater van Jeneverie ’t Spul, Guido Antunes en Menno Siljee.

Programma
14.30-15.00 uur: inloop
15.00-16.45 uur: quiz (met pauze)
17.00 uur: prijsuitreiking (met een speciale prijs voor het beste vereniging)

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met woensdag 12 december via rsvp@stedelijkmuseumschiedam.nl o.v.v. Quiz.
Je kan je inschrijven met een team (min. 3 en max. 5 personen) of alleen, dan maken we een team voor je. Vermeld bij je inschrijving van een team: naam team, namen en leden teamleden, naam teamcaptain, achtergrond team (wat verbindt jullie?).
Vermeld bij je inschrijving individueel: naam, leeftijd.

Deelname is € 2,50 per team of € 1 per individuele deelnemer. Deelname is pas definitief na overmaking van het inschrijfgeld via NL 14 rabo 0111 503728 o.v.v. Quiz/naam team.

We maken er een gezellige middag van, wees er op tijd bij want VOL = VOL.

Bonus voorinschrijving
Schrijf je je vóór 9 december in, dan krijg je als bonus één antwoord op een vraag van te voren toegezonden.