Vriendenkring van het Stedelijk Museum Schiedam

Corneille Pierre et Fleurs 1955 olieverf op linnen Schenking Vereniging Vrienden SMS 15071956 2

Een van de eerste schenkingen van het Stedelijk Museum Schiedam: Corneille, Pierre et Fleurs, 1955, olieverf op linnen

Vrienden van het Stedelijk Museum Schiedam zijn van onschatbare waarde voor de stad, de kunst, het museum en een levendig cultureel klimaat in Schiedam!
Al sinds 1954 maken Vrienden het mogelijk om belangrijke kunstaankopen te doen, interessante tentoonstellingen te maken en aanstekelijke educatieve projecten te ontwikkelen.
Nu is het Stedelijk Museum Schiedam aan het veranderen. Er is een Actieplan gemaakt waarin staat beschreven hoe het museum partnerschap centraal stelt, meer aandacht aan ‘couleur locale’ zal geven en tegelijk de nationale uitstraling en aantrekkingskracht hoog zal houden. Mét het museum is ook de Vereniging Vrienden aan verandering toe. Daarom is de Vereniging veranderd in een de Vriendenkring van het Stedelijk Museum Schiedam. De Vriendenkring is een groep begunstigers van het museum.

Word Vriend van de nieuwe Vriendenkring van het Stedelijk Museum Schiedam!
U steunt daarmee het museum én krijgt er veel voor terug. U maakt deel uit van een hechte groep gelijkgestemde liefhebbers die u ontmoet bij speciale bijeenkomsten waarin de kunst tot leven wordt gebracht in rondleidingen en presentaties. En u verrijkt uw kennis door deel te nemen aan de speciale Vriendenactiviteiten waarbij u museummedewerkers, kunstenaars en verzamelaars ontmoet en een kijkje kan nemen achter de schermen.
Ook heeft u gratis entree tot het museum en korting op publicaties van het museum en wordt u uitgenodigd voor rondleidingen, lezingen, previews, bijeenkomsten en excursies
Het tarief van de Vriendenkring van het Stedelijk Museum Schiedam is € 50,00 euro per persoon en € 75,00 voor twee personen (partners).
De Vriendenkring van het Stedelijk Museum Schiedam en het Stedelijk Museum Schiedam staan samen sterk om cultuur bij liefhebbers te brengen en om mensen met elkaar te verbinden.

Aanmelden voor lidmaatschap Vriendenkring
Ja, ik word Vriend van het Stedelijk Museum Schiedam en betaal € 50,00 per jaar voor het lidmaatschap van de nieuwe Vriendenkring van het Stedelijk Museum Schiedam (partnerlidmaatschap € 75,00).

Meer informatie mail naar nicole.theeuwes@stedelijkmuseumschiedam.nl programmamanager Relatieontwikkeling & Promotie.

Facebook
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van het museum? Wordt dan ook een digitale vriend van het Stedelijk Museum Schiedam op Facebook


 
Meer informatie over tentoonstellingen of andere activiteiten in Schiedam?

schiedam 1