Verjaardagsfeestje kunst kinderfeestje

Kinderfeestje Fotografie Kim van Dee 35 op zaal 2 webformaat

kunst kijken in het museum / foto: Kim van Dee

 

TATA TA(A)RT

Het Stedelijk Museum Schiedam maakt van jou, je vrienden en vriendinnen echte kunstenaars!

Het museum verzorgt speciaal voor jarige jobs workshops waar je gaat leren schilderen. Jij bent die dag uiteraard het middelpunt! Er wordt voor je gezongen, je krijgt een toepasselijk kadootje en er wordt wat lekkers gegeten en gedronken.

Een echte kenner neemt je mee door het museum, samen kijk en leer je meer over de kunstwerken die er hangen. En dan ga je zelf aan de slag. Met de kennis die je hebt verworven ga je in het 't Atelier een kunstwerk maken. En die mag je natuurlijk na afloop mee naar huis nemen!

Nieuwsgierig?

  • kosten: € 130,-
  • duur: Twee uur onder deskundige begeleiding
  • Limonade, lekkers en een cadeautje voor de jarige
  • Voor: kinderen van 4 tot 12 jaar
  • Maximaal: tien kinderen
  • Op afspraak, reservering verplicht.

Voor meer informatie over deze activiteit, belt u op werkdagen met onze planner op 010-2463666  of info@stedelijkmuseumschiedam.nl. U kunt hier het inschrijfformulier in PDF formaat downloaden en deze per post aan het Stedelijk Museum Schiedam retourneren. Wij ontvangen uw aanvraag graag tenminste 1 week voor de gewenste uitvoeringsdatum.

Kinderfeestje Fotografie Kim van Dee 59 cadeautje webformaat

Om bovenstaand document te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig. Klik op deze button om dit programma gratis te downloaden (opent in nieuw venster)

 

100213-fe0763 1