Vacature directieassistent

Ben je een administratief- en organisatietalent dat een eerste stap wil zetten in de museale wereld? Of een ervaren secreteresse? Bekijk dan deze vacature. 
 
Het Stedelijk Museum Schiedam verbindt mensen door eigentijdse kunst en geschiedenis. Het maakt spraakmakende en herkenbare tentoonstellingen. En het Stedelijk Museum Schiedam is er voor Schiedammers en kunstliefhebbers uit heel Nederland.
 
Per 1 augustus 2017 zoekt het Stedelijk Museum Schiedam een:
 
Directieassistent (m/v)
(28 uur per week, te verdelen over 4 dagen)
 
De directieassistent ondersteunt de directeur en het management op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied (agendabeheer, archivering, notuleren, beheer van het CRM-systeem, organisatiebijeenkomsten, research etc.). Daarnaast assisteer je bij de administratie van bruiklenen van kunstwerken uit binnen- en buitenland. We zijn een klein en slagvaardig team en jij bent een spin-in-het-web die we niet kunnen missen. 
 
Profiel
Je werkt zowel goed zelfstandig als in teamverband, pakt zaken pro-actief en planmatig aan, kan hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je bent nauwkeurig en stressbestendig. Je bent organisatie-sensitief en hebt een onverwoestbaar goed humeur en een tomeloze energie.
 
Functie-eisen
  • Minimaal (stevig) MBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede beheersing van de gangbare softwarepakketten
  • Woonachtig in Schiedam of Rotterdam is een pre
Kapel 3 10 2
 
Wij bieden
Een plezierige en dynamische werkomgeving in een kleine organisatie met een landelijke en een lokale uitstraling. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid is het de intentie deze te verlengen. Het salaris is ingedeeld in schaal 6 (minimaal € 2.019 en max € 2.486 bij 36-uur).
 
Heb je interesse?
Gezien de korte termijn waarop wij deze functie willen invullen vragen wij kandidaten vóór 20 juni een brief met motivatie en ervaring en curriculum vitae te zenden naar petra.de.ridder@stedelijkmuseumschiedam.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 3 juli, de vervolggesprekken op donderdagochtend 6 juli. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Petra de Ridder.